MENÜ

Vajon tetszem neki? :D♥

197240_1647417073508_1479364400_31543764_352359_n_large

 


Most hogy már tudod hogy neked tetszik e az illető idelye tudni, hogy valyon te is tetszel e neki. ;)) Nos amikor az oviban kergetett a kis Móriczka a csótánnyal az udvaron, vagy amikor a Pistike meghúzta  a hajadat, akkor rögtön tudhattad, hogy tetszel neki. De ez hogy van így ennyi idő elteltével? :D Ahogy a kinézetünk is változott úgy a fiúk módszere is megváltozott, de így is megfigyelhetyjük a jeleiket, hogy tetszünk e nekik vagy sem. xD :DD Noss nézzük hát ezeket a jeleket. :)


A legegyértelműbb jele ennek nyilván az, ha odaáll eléd és megkérdezi, meginnál-e vele valamit. Ha elkéri, vagy valakitől megszerzi a számod. Bárcsak mindig ilyen egyszerű lenne! De mi van akkor, ha a titkos imádód nem olyan bátor, mint az ovis szerelmed? Sajnos kénytelen leszel dekódolni a jeleket, ahhoz, hogy kiderüljön, vajon akar-e tőled valamit. Képzeld el, hogy épp egy kávézóban csücsülsz a barátnőiddel és egyszer csak felfedezed azt a férfit, akit már olyan régóta keresel. Veled szemben ül és a kávéját kortyolgatja. Hirtelen összetalálkozik a tekintetetek, majd visszafordul a kávéja felé. Vajon ezt már veheted jelnek?


Testközelben : Ha egy férfi egész testével feléd fordul, szemtől szemben áll veled, elég nyilvánvalóak a szándékai. Ha mindehhez még az is párosul, hogy egyre közelebb és közelebb lép hozzád, már csak rajtad múlik, hogy elfogadod-e a fizikai közeledését. Ez a mozdulat elég direkt és kissé taszító is lehet, hiszen intim szférádba próbál vele behatolni, mintha csak keresztül akarna gázolni rajtad.


Szemtől szemben: Az igazi romantikus vonzódás ott kezdődik, amikor az érdeklődő tekintetek találkoznak egymással.A szemkontaktus nagyon pozitív kezdet. Gyakran hallani azt a közmondást:” A szem a lélek tükre”. Ha a férfi érdeklődik irántad, egyenesen a szemedbe néz és tekintetét folyamatosan a pupilládon tartja. Ha kissé mosolyogva elfordulsz, miközben bámul téged, könnyen tudomására hozhatod, hogy ő is tetszik neked. Ebből azonnal érteni fog.


Mindig közelben lenni... : Az igazi romantika alapvetően arról szól, hogy két ember fizikailag kölcsönösen vonzódik egymáshoz. Ha az érdeklődésetek közös, létrejöhet köztetek egy láthatatlan kötelék, ami mindig a közeledben fogja őt tartani. Pl. egyforma munkakörben dolgozó emberek között nagyobb eséllyel alakul ki vonzalom. A közös témák, élethelyzetek összehozzák az embereket.


Az érintés nagyon jó dolog: Aki érdeklődik irántad, a közeledben szeretne lenni. Ez eddig nyilvánvaló. Ehhez pedig az egyik leghatékonyabb módszert, akár az érintést is választhatja. Akinek igazán tetszel, minden alkalmat meg fog ragadni arra, hogy valamilyen módon hozzád érhessen. Talán a karod, vagy épp a lábad, a térded... Tulajdonképpen nem számít hol, a lényeg hogy meddig tart az érintés. Ez egy igen határozott jele lehet annak, hogy közelebb is szeretne kerülni hozzád.Véletlenek nincsenek...


Akarat viszont van. Ha egy férfi nagyon szeretne látni téged, azaz tetszel neki, megteremti hozzá a megfelelő alkalmat. Mintha csak úgy véletlenül összefutottatok volna. Nahát! Micsoda szerencsés találkozás! Ha egynél többször találkoztok össze egy olyan helyen, ahová gyakran jársz (pl. a kedvenc szórakozóhelyed) szinte teljesen biztos lehetsz benne, hogy miattad ment oda. Figyelem! Elképzelhető, hogy tényleg véletlenről van szó, de ha másodszor is előfordul ez a nagy szerencse, ott már valami több is lapul.


Teljes figyelem : Honnan fogod tudni, hogy felkeltetted egy pasi érdeklődését? Például onnan, hogy ő szinte nem is beszél magáról és figyelmesen végig hallgat. Ha egy teremben odafigyelsz arra hogy viselkednek a pasik, azt fogod észrevenni, hogy minden férfi saját magát próbálja a lehető legjobb színben feltüntetve előadni. Természetesen mindannyian csak magukról beszélnek. Ellenben ha a férfi rád figyel, sőt még kérdezget is, egészen biztosan érdeklődik irántad. Meccs kontra mozi: Rendben, mindannyian tudjuk, hogy a pasik legjobban a meccseket szeretik bámulni a tévében, szóval ha ne adj isten érdekelni kezdené egy olyan műsor, amit te szeretsz, az már elég nyilvánvaló jele annak, hogy tetszel neki. Ennél sokkal komolyabb szándékot takar, ha olyan napon mentek együtt moziba, amikor épp egy fontos meccset mutatnak a tévében. Ha pedig aznap, amikor a meccs megy, áthív magához filmet nézni és még a popcornt is ő készíti, biztosan szerelmes beléd.


A "Humor Herold": akármilyen gyenge poénnal is rukkolsz elő, ő nevet rajta? Tuti befutó vagy. A pasik baromi büszkék a humorérzékükre, tehát ha te vagy a viccelődése tárgya, vagy neked szánja a poénokat, viccelődés közben rád néz, kétség kívül vonzódik hozzád.


A felkavaró érzelmek: Ha egy pasi szerelmes beléd, ideges lesz a jelenlétedben. Könnyen előfordulhat, hogy marhaságokat beszél, vagy egyszerűen libabőrös lesz, ha megjelensz a társaságában. Ha megmagyarázhatatlan dolgokat csinál, össze-vissza nevetgél, vagy ügyetlenkedik, nyilván a te jelenléted kavarja fel a hangulatát. Ne lepődj meg emiatt, sőt segíts neki, hogy kicsit megnyugodhasson. Ne okold, ha véletlen rád önti az italát, vagy ha összetör valamit.


Légy kedves és megértő. Az érzés kölcsönös, a reakciók ellenkezőek: A férfiak és a nők egész másképp gondolkodnak. A nők jobban szeretnek beszélni az érzéseikről. A férfiak inkább elrejtik azokat. A férfi inkább a képzeletében éli meg a szerelmet, és ez irányítja tetteit, míg a nő az érzelmeit igazítja a tetteihez. A nők képesek racionálisan kezelni az érzelmiket és nem szégyellik kimutatni azokat. A férfiak összezavarodnak és szégyellik a többi „erős” és sziklaszilárd férfitársuk előtt, hogy ennyire elgyengültek. Sajnos emiatt sokan választják a könnyebb utat: megbántva a nőt, letagadják mit éreznek és menekülni próbálnak a szerelem szorításából. Ne feledd! Ha egy férfi kinyilvánítja érzelmeit, ha felvállalja amit érez, borzasztóan bátran viselkedik- ám vigyázz! Egy nő sokkal tartósabban képes szerelmet érezni, legalábbis irányítani, kitartani érzéseit, mint egy férfi. Ha egy férfinél átmenetileg elmúlik a szerelem, megkönnyebbül és úgy érzi egy nagy teher került le a válláról. Mindez azt jelenti, légy óvatos és ne bízd el magad rögtön! Sokkal nehezebb fenntartani a férfi érdeklődését, mint kiváltani!


A képet én gyűjtöttem. :) A szöveget átfogalmaztam. :)


 

Szavazás

Mik legyenek még a honlapon?♥(:
képek,egyebek
információk
zenék,videók
Asztali nézet