MENÜ

Lassan eljön a Flört Time. :D♥
165602_178844758814971_117644164935031_440709_4410305_n_large

Itt a nyár, és te még mindig szingli vagy? Már nem sokáig! Elárulom neked, hogy hol találkozhatsz a legjobb pasikkal, és hogy hogyan csavarhatod el a fejüket. :) [Egy átlagos tény: A tinédzserek 26%-a szeret flörtölni strandon, uszodában, tó-vagy tengerparton.]


Az első helyszín: a bányató. Hogy kit találhatsz ott?: A csajok kedvencét, aki büszkén mutogatja kidolgozott izmait, és mindig egy csapat lány veszi körül. Mit tegyél? Egyáltalán nem könnyű a közelébe férkőzni. A legjobb, ha egyenesen odamész hozzá, és megkéred, hogy krémezze be a hátad. Mit ne tegyél? Ne állj be a csodálói sorába arra várva, hogy majd felfigyel rád. És ne a legszűkebb bikinidet vedd fel, amiből kikandikál a cicid. xD Flörtesélyek: Kitünőek! Még az sincs kizárva, hogy a nagy pancsizásba egymáshoz értek. Hű:D


A második helyszín: kosárlabdapálya. Kit találsz ott? A sportolót. Céltudatos pasi, akinek szótárában csupa nagybetüvel szerepel a barátság és a tisztesség. Mit tegyél? Dicsérd meg, ha győzött a csapata, és kérd meg, hogy tanítson meg a dobótechnikájára. Mit ne tegyél? Ne botladozz magassarkuban a pályán, és ne sírd el magad, ha egy aprócska sárpötty ráesik a miniszoknyádra vagy a sortodra. Flörtesélyek: Nagyszerüek! Egy két közös edzés után akármi is lehet belőle! :))


A következő helyszín a könyvtár. Kit találsz ott? A gondolkodót. Ennek a srácnak nem káposztalé van  a fejében! Biztosan kedves, társaságkedvelő, csak talán kicsit félénk, ezért tölti idelye nagy részét a könyvek között. Mit tegyél? Iratkozz be te is a könyvtárba, és kérd meg, hogy ajánljon valami jó olvasmányt! Mit ne tegyél? Ne akkor szólitsd meg, amikor egy csöndes sarokba kucorodva elmélyülten olvas. Akár zaklatásnak is veheti a kezdeményezésedet. Flörtesélyek: Elég jók. Minél többet beszélgettek, annál magabiztosabbá válik. Használd ki a lehetőséget, csalogasd ki a négy fal közül, és hívd meg egy fagyira! :))


A kövi helyszín a művelődési ház. Kit találsz ott? A zenészt. Akkor van elemében, ha a művház színpadára léphet, és szórakoztathatja a közönséget. Mit tegyél? Légy magabiztos! Imádja, ha meghódítják. Dicsérd a zenéjét, bókolj neki, és hívd meg biliárdozni vagy flipperezni. Mit ne tegyél? Biztos, hogy nem csak te tetszel neki. A féltékenykedést viszont nem bírja, úgyhogy hidegvér, ha más lányokkal is foglalkozik. Flörtesélyek: Jók! Rengeteg lehetőség kínálkozik a kötetlen beszélgetésre.


A következő helyszín: a gördeszkapályára. :D Kit találsz ott? A vagány és kissé talán megközelíthetetlen deszkást, aki nem sok embernek enged bepillantást állarca mögé. Mit tegyél? Eleinte légy kicsit tartozkodó, majd egy jól sikerült mutatvány után füttyents elismerően. Ettől hízni fog a mája. Mit ne tegyél? Ne próbáld bevonni hosszú beszélgetésekbe, főként ne a haverjai előtt. Ez neki nagyon ciki. Flörtesélyek: Ismerkedésre jó terep, de flörtöt kezdeményezni csak akkor érdemes, ha kettesben vagytok.


Nos és mi van az internettel? Kit találsz ott? A félénket, aki szemtől szembe talán egy árva hangot se bírna kinyögni. Mit tegyél? Chatelj, hogy jobban megismerd. Mit ne tegyél? Ne higgy el mindent, amit ír! Ha randira kerül sor, csakis nyílvános helyen találkoz az illetővel, hisz sosem tudhatod, kit takar a nicknév. Flörtesélyek: Kezdésnek biztosan nem rossz , de hosszú távon elég bizonytalan. :))


Ez a menüpont a 100xSzép nevü újságból lett kiírva. (:
A képet én gyűjtögettem össze.:DxD

 

Szavazás

Mik legyenek még a honlapon?♥(:
képek,egyebek
információk
zenék,videók
Asztali nézet