MENÜ

Egy remek fényképezkedési mód. ;)

Hi_friend_by_rat_is_dead-d32z29y_large
Szeretnél jól kinézni az iskolai fényképezésen vagy a Facebookra szánt fényképeken? Akkor kövesd ezt a pár utasítást és máris úgy nézel majd ki mint egy ünnepelt filmsztár!
1. Állj megfelelően!: Ne görcsölj! Állj lazán, kényelmesen mindkét lábadra, majd helyezd a testsúlyod az egyik oldalra, így nem fogsz billegni. Tipp: Ha nem fordulsz teljes testeddel a kamera felé, sokkal karcsúbbnak látszol majd a fotón! Gyakorold a tükör előtt!
2. Testtartás: A fotózáskor legyen minél természetesebb a testtartásod. Engedd le a vállad, a hátad legyen egyenes, az állad nézzen előre, és feszítsd meg a tested. Nem tudod, hogy kell? Hajolj előre, mint egy marionettbábu, és képzeld el, hogy a bábjátékos felfelé húzza a fonlalat.
3. Fel a fejjel: Ugye nem akarsz tokás képet? Akkor emeld fel kicsit a fejedet! Hogy azért nagyképűnek se látszódj, gyakorold a tükör előtt. A fejedet enyhén billentsd félre.
4. Mi legyen a kezeddel? Ez mindig bejön: tedd a derekadra az egyik kezed, a másikat lógasd le lazán magad mellé, vagy ereszd kicsit mélyebbre, a csípődre. Persze zsebre is teheted, így nagyon vagány leszel.
5. Minél barátságosabban!: Csábosan akarsz belenézni a kamerába? Szinte biztos, hogy balul sül el a dolog. A széles mosolynál semmi sem lehet csábosabb! S hogy ne legyen se tól mű, se arcra fagyott vigyor, mosolyogj hanggal! Hogy kell? Kattintáskor "csíz" helyett mondd "égszínkék"!
6. Pálmák és társaik: Ügyelj a kép hátterére! Előfordulhat ugyanis, hogy pálma nő ki a fejedből, ha olyan kép a hátad mögött! Elkerülheted az efféle malőröket, ha megkéred a fotóst, vagy ő téged, hogy menj arrébb pár lépést.
7. A hajtrükk: A profi fotósok szélgépet használnak, ezzel fújják meg a model haját. A jó tartás érdekében hajtsd le a fejed, rázd meg a hajad, majd egyenesedj ki, és dobd hátra. Fogadjunk, hogy jó lesz a frizurád!


 

Szavazás

Mik legyenek még a honlapon?♥(:
képek,egyebek
információk
zenék,videók
Asztali nézet