MENÜ

Az első randevú. :)))♥X_235ea1b6_large

Jajj végre eljutottunk ide is. :)) Most leírom neked, hogy mire kell figyelned nagyon az első randin. :) Biztosan nagyon izgulni fogsz az első randin. Ez általában így szokott lenni minden lánynál, azonban semmi okod nincs az izgulásra. :D Az a baj az első randikkal, hogy ha nem tetszik annyira az illető, akkor eleve kudarc a dolog; ha viszont nagyon is tetszik, akkor hatványra emelkedik annak az esélye, hogy te fogod eltolni. Művelődj ki időben, és igyekezz nem elkövetni ezeket a tipikus hibákat: Nem titok, hogy az első randi meghatározó egy párkapcsolat szempontjából, hiszen ha itt nem jöttök be egymásnak, akkor soha nem lesz második randi, és nem lesz folytatás... Ezért nagyon fontos, hogy ne kövesd el azokat a hibákat, melyeket a férfiak a legjobban tudnak utálni az első randin. Lássuk, melyek is ezek.. :)


1)Ha nem tartod vele a szemkontaktust. A szem, mint tudod a lélek tükre. Hagyd hát, hagy nézzen sokat a szemedbe. Teljesen természetes, ha félénk vagy kicsit az első randin, de ne hagyd, hogy félénkséged megakadályozzon benne, hogy egymás szemébe nézzetek. Hogy miért? Ha nem, vagy csak néha-néha nézel a férfi szemébe az első randin, az azt sugallja neki, hogy nem érdekled őt. Nem tud kialakulni köztetek az első, pozitív benyomás egymásról, nem alakul ki semmiféle érzelem. Nézz hát sokat a férfi szemébe az első randin, és hagyd, hogy ő is elmélyüljön a Te szemed szépségében.


2) Ha túl sokat beszélsz magadról, és nem érdeklődsz őfelőle. Egy randi, ahol csak az egyik fél beszél és van a rivaldafényben, nem túl érdekes a másik személynek. Nagyon fontos odafigyelned rá, hogy jó mederbe tereld a beszélgetés menetét. Te is kérdezz dolgokat a férfitől, és figyeld érdeklődve. Ha a pasi jó hallgatóságnak bizonyul, és érdeklődve hallgatja, ahogy magadról beszélsz, nagyon könnyű beleesni ebbe a csapdába, és kiönteni neki a lelked. Vigyázz tehát, és jobb ha tudod, nem jó dolog túl sok mindent elárulnod magadról az első randin, ilyenkor még jobb egy kis titokzatosság. Minél kevesebbet tud meg rólad, annál jobban meg akar majd ismerni.


3) Ha szóbahozod az előző pasidat. Sajnos akár jót, akár rosszat mondasz az előző pasidról, ugyanazt éred el vele. Akivel randizol azt fogja gondolni, még mindig érzel valamit az előző pasid iránt, mivel még most is csak körülötte forognak a gondolataid. Egy férfi akivel randizol, egyszerűen nem akar semmit hallani arról, hogy őelőtte kivel voltál együtt, és úgy egyáltalában milyen férfiügyeid voltak a múltban. Emlékeztesd tehát magad, mielőtt randizni mész, hogy ami volt, elmúlt. Egyszerűen verd kia fejedből a régi pasidat, de legalábbis ne hozd szóba a randi folyamán.


4) Ha telefonálsz a randi alatt. Ez egyszerűen bunkóság. Ott van a fickó akivel randizol, beszélgettek, aztán egyszer csak megszólal a mobilod... Te felveszed, és észre sem veszed, hogy amíg te telefonálsz, addig szerencsétlen pasi csak néz ki a fejéből, és egyre jobban unja a helyzetet... Nem is beszélve arról, ha valami olyan magánügyben keresnek, amit nem szeretnél, hogy a pasi is halljon, így elnézést kérsz tőle és arrébbmész 2-3 méterrel... Mit szólnál hozzá, ha veled csinálná ezt egy pasi az első randin? Kapcsold hát ki azt a nyamvadt telefont a randi idejére, és koncentrálj inkább arra, hogy mindketten jól érezzétek magatokat.


5) Ha kimész a mosdóba, és túl sokáig maradsz piperészkedni. Egy újabb olyan bunkóság, amit a nők sajnos elég gyakran elkövetnek, és ráadásul nem is érzik annak. Mert ők csak szeretnének csinosak lenni, helyrerakni a sminkjüket, és a maximumot nyújtani... De hidd el, sokkal kevésbé zavar egy pasit, ha egy kicsit kócos a hajad, vagy elkenődött a sminked, mintha otthagyod valahol, és eltűnsz tollászkodni. Ha mindenképp ki kell menned a mosdóba, kérj tőle elnézést, biztosítsd hogy mindjárt jössz vissza, és tégy is így, semmiképp ne maradj tovább, mint feltétlenül szükséges.


6) Ha bunkó módon viselkedsz a pincérrel. Lehet, hogy úgy érzed, egy pincér azért van, hogy maximálisan kiszolgáljon titeket, odafigyeljen rátok, hiszen ezért kapja tőletek a borravalót, és munkahelyétől a fizetését. Lehet, hogy úgy érzed, ez feljogosít téged arra, hogy bunkó módon, lekezelően, megalázóan bánj vele. Ne tedd. Ha úgy érzed, hibázott, mást hozott ki, mint amit rendeltél, akkor normális hangnemben, udvarias módon is közölheted ezt vele, nem kell egyből leordítani a haját... Ugyanígy, ha mondjuk túl sokáig tartott neki kihozni az italt, akkor ezt nem kell feltétlenül a szemére hányni (valahogy úgy, hogy "Na, 10 perc után végre sikerült kihoznia..."), inkább viccelődd el a dolgot. A férfiak egyszerűen nem szeretik a bunkó módon viselkedő nőket, fogd hát vissza magad.


7) Ha nem eszel semmit, csak egy kicsit csipegetsz a kajából. El sem tudom mondani, milyen hihetetlen módon tudják utálni a férfiak, amikor egy étteremben kihozzák a finomabbnál finomabb kajákat (amiért valószínűleg ők fognak majd fizetni), Te pedig különböző okokra hivatkozva (nem akarsz elhízni, fogyózol, ilyenkor már nem szoktál sokat enni, stb.) csak egy nagyon keveset eszel, és az étel nagy részét otthagyod a tányéron. Csak gondolj bele: a férfi kitesz magáért, elhoz egy étterembe, szeretné, hogy jól érezd magad, Te pedig úgy csinálsz, mintha valami kapitális ostobaságot követett volna el veled szemben azzal, hogy étterembe hozott...A fogyókúrád nem ezen az egy vacsorán fog múlni, egyél hát jókedvűen és bőségesen.Sok lány gondolja úgy, hogy bejön a férfiaknak, ha már az első randin is azt látják, mennyire vigyáznak az alakjukra. Ez azonban teljesen téves gondolat. Hidd el, egy pasinak egyáltalán nem tetszik, ha miközben ő jókedvűen eszik, végig azt kell néznie, ahogy Te egyhelyben ülsz, nézed ahogy eszik, és csak néha-néha nyúlsz az ételhez.


8) Ha rágózol a randin. Ha a randi előtt bekapsz egy rágót, hogy felfrissüljön a leheleted, azzal természetesen nincsen semmi baj, sőt... de jobban teszed, ha mielőtt találkoztok, kiköpöd azt a rágót.Tudom, hülyén hangzik, és talán nem is hiszed, hogy ez bármit is számíthat, de gondolj csak bele jobban: Te szereted, ha valaki egy rágón csámcsog, miközben hozzád beszél?A rágózás jó dolog, de egész este azt nézni, ahogyan valaki más rágózik, miközben veled beszélget, az már egyáltalán nem az.


9) Ha közlöd vele, hogy az első randin még "ne akarjon tőled semmit", Nincs azzal semmi baj, ha úgy gondolod, hogy az első randin még nem szabad a csók és semmi egyéb testiség... de ezt ilyen tényszerűen bejelenteni neki nem szerencsés. Azt fogja majd gondolni, hogy egy állatnak nézed, aki minden nőt letámad az első randin, vagy pedig minden önbizalmát lelohasztod, mivel azt hiszi majd, egyáltalán nem tetszel neki. Ne jelentsd hát ezt ki ilyen formában, hanem ha mégis közeledni kezd hozzád, és Te ezt még nem akarod, akkor ilyenkor közöld csak vele, hogy "Édes vagy, de én úgy érzem még nem ismertük meg elég jól egymást ehhez..." Ezzel egyértelművé teszed számára, hogy az első randin ez még szerinted nem megengedett, viszont nem is rombolod le teljesen az önbizalmát, hiszen a mondatban benne van, hogy a jövőben, amikor már jobban ismeritek egymást, akkor természetesen lesz hogyan tovább... Egyébként, ha nem adod magad könnyen már az első randin, hidd el, nagyon akarja majd, hogy minél előbb eljöjjön a második randitok időpontja...


Kép egy saját gyűjtés eredménye. :))
A szöveget pedig egy picit átfogalmaztam. :)


 

Szavazás

Mik legyenek még a honlapon?♥(:
képek,egyebek
információk
zenék,videók
Asztali nézet