MENÜ

 

10 gázos bejegyzés a FaceBookon. x)

 

NE TEDD! 10 gázos bejegyzés a Facebookon. xD Ezeket egy újságból másoltam ki. :)) Nos a Facebookon és a Twitten megoszthatod élményeidet a barátaiddal. De vannak dolgok, amiket inkább tarts meg magadnak. :))


1. Süt a nap! Ciki, mert uncsi az időjárásról írni. Aki kíváncsi rá, hogy esik-e vagy fagy az kinéz az ablakon, és nem a monitort bámulja. Kivétel, ha mondjuk két hét szakadatlan eső után végre kiderül az ég.


2. Már hetedszer rohanok ki a klotyóra (gyomorrontás). Ciki, mert magánügy, mi történik a vévé falai között. Ezért is szereltek rá ajtót. Senki sem szeretné tudni a részleteket.


3. Sz. Péter bőgött, mert honvágya van. De gáz! (osztálykirándulás) Ciki, mert nyílvánosan megszégyenítettél valakit. Aki elolvassa ezt a bejegyzést, arra fog gondolni: vajon rólam is így ír majd, ha velem történik ilyesmi? Könnyen rossz vélemény alakulhat ki rólad.


4. Nutellás kenyér volt reggelire. Nyami! Ciki, mert az ember átlagosan ötször eszik naponta. Ha mindenki minden ezzel kapcsolatosat megosztana a többiekkel, akkor teli lenne az üzenőfal müzlikkel, rántotákkal, pizzákkal és spagettikkel.


5. Először meg kell tanulnom öszintén szeretni magamat csak azután leszek képes másokat is szeretni. Ciki, mert a többieket nem érdekli, milyen felismerésekre tettél szert. A mélyenszántó gondolatokat tartsd meg inkább a legjobb barátnőidnek!


6. Már 300 barátom van! Ciki, mert aki folyton arról ír, hány barátja/rajongója van, annak nemsokára megfogyatkoznak az ismerősei.


7. Hé, srácok, a bankom ebben a hónapban szuper ajánlattal rukkolt elő a korosztályunk számára! Nézzétek meg: www.stb.stb. Ciki, mert a reklámízű megjegyzések mindenkit idegesítenek.


8. Kirával és Dollival elmentünk autótvezetni és akkor odajött hozzánk egy 18 év körüli srác, és akkor azt mondta, ,, Hé, csajok, minden oké?" Ooolyan durva volt! Ciki, mert hosszú megjegyzést az oldal lerövidít, így nem mindenkihez jut el a teljes sztori. Foglald össze a mondandódat!


9. Dani, te seggfej! Ebből elég volt, szíkítok veled! Nem akarlak látni soha többé!!! Ciki, mert a szakítás nem tartozik a nyilvánosságra. Beszéld meg kettesben a (volt) barátoddal, ez így tisztességes.


10. Csak annyit mondok: eperlekvár. LOL. Ciki, mert ez túlságosan személyes üzenet. Kíméld meg tőle azokat a barátaidat, akik nem értik, miről van szó. 

Szavazás

Mik legyenek még a honlapon?♥(:
képek,egyebek
információk
zenék,videók
Asztali nézet